Zazaca Günaydın Aşkım

Bir üyemizin isteği-eksik çeviri yapmak istemiyoruz. Zazaca Günaydın ne demek.


Ailetemali Yemek Sunumu Kahve Saati Gida

Zazaca Günaydın ne demek.

Zazaca günaydın aşkım. Katil zanlısının cinayetten sonra Günaydın aşkım diye mesaj attığı ve aynı şekilde karşılık verdiği belirlendi. İyi ki varsın iyi ki benimsin iyi ki biziz zaten seninle kötüsü düşünülemez ki seni çok ama çok seviyorum 2018-07-31 Yusuf ACAR. İrani dillerinin arasında Zazaca Batı-İrani dil grubuna dahildir.

Bu Kürtlerde şiddetli. Sevgililerin birbirlerine günaydın demek için attığı mesajlar. Güne seninle başlamak günü seninle bitirmek bir ömrü seninle yaşamak beni ayakta tutan en güzel hayalim Canım sevgilim MUTLU Günler.

Türkiyede yaşayan Zazalar dışında özellikle Almanya Fransa Avusturya İsveç İsviçre ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinde yaşayan önemli sayıda Zazaca konuşan veya Zaza olan nüfus bulunmaktadır. Günaydın aşkım mesajı sevgiliye günaydın mesajı sevgiliye yazılacak mesajlar konusunda derleme gerçekleştirdik. Günaydın Can tanem Göz bebeğim dört yapraklı yoncam.

Günaydın aşkım Günaydın hayatım Günaydın ömrüm Günaydın sevdiğim Günaydın kalbimin huzur mutluluk aşk ve heyecan sorumlusu. Internetten baktım da farklı farklı şeyler yazıyor günlük konuşmada Günaydını nasıl derler Zaza ca. Günaydın Mesajı Aşk Resimli Güzel Anlamlı Kısa Uzun 2018 Aşka Günaydın Mesajı Benim güneşim seni görünce doğuyor Aşkım.

Günaydın Aşkım en gizli yüzüne yazılmış şifrem. Dini nikahlı eşi tarafından cep telefonuna gelen Günaydın aşkım mesajı sonrası öldürülen spor salonu müdürü Hülya Güllücenin cenazesini bir grup kadın omuzlayarak musalla. Günaydın sevgilim günaydın benim en güzel günüm.

Dilbilimci Sevan Nişanyan kimi görüşlerin aksine Zazacanın Kürtçenin bir lehçesi değil apayrı bir dil olduğunu söylüyor ama hemen ardından ekliyor. Zazaca Hint-Avrupa dil ailesine tekabül eder. İşte 100 dilde seni seviyorum demek.

Günaydın iyi sabahlar Tek kişiye zazaca gunaydın zazaca nasıl. Günaydın iyi sabahlar Birden çok kişiye büyüğe resmi durumlarda zazaca gunaydin zazaca nasıl. Şewdirê to weş bo.

Elvan Günaydın Gidiyorum Aşkım 2011. Seni çok özledim canım sevgilim bu cümleyi Zazacaya çevirebilecek arkadaş var mı. BERFÎN MÎRMEND XETÎCEYE YENİ VERSİYON Türkçe sözleri.

Bedenine direnç ellerine güç gözlerine ışık olsun bu günaydınlar. Günaydın iyi sabahlar zazaca gunaydin zazaca nasıl. Zazaca günaydın zazaca nasıl.

Olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi. Hint-Avrupa dil ailesi farklı gruplara ayrılır. Haticedir haticediro köyümüzün güzelidirboyunda kusur yoktur alnı çifte benlidirtatlı isim senin ismin.

Batı-İrani dil grubuna dahil olan diğer diller ise Farsça Kürtçe Beluçça Talişce Gilaki vsdir. Sevdiğiniz insana sadece bir dilde değil 100 dilde onu sevdiğinizi söyleyebilirsiniz. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Şewdirê şima weş bo. Sizler için dünya dillerinde seni seviyorum sözlerini toparladık. Tuncelide Zazaca Öl Aşkımı söyledi ABONE OL Tuncelide verdiği konserde 50 bin kişiye Zazaca şarkı söyleyen Sezen Aksu Türkiye sadece İstanbul İzmir değil.

Bunlardan bir tanesi de İrani dil grubudur. Zazaca Doğu Anadolunun Yukarı Fırat ve Dicle havzasında sayıları kesin olarak bilinmemekle birlikte yaklaşık olarak 4 ile 6 milyon civarında kişinin konuştuğu dildir.


Satildi Sold Gunaydin Canlar Dantel Tigisi Takim Stitch Knitting Knittingaddict Crochet Crochetgeek Crochetaddict Crochetaddictio Virka


Twitter Cicekciler Cicek Bahcesi Cicek


Asmin Adli Kullanicinin Guzel Soz Panosundaki Pin Guzel Soz


Pin By Bujjima Donepudi On Kahvem Coffee Cafe Good Morning Coffee Coffee Time


Sevgiliye Hitaplar Sevgiliye Hitaplar Yazimizda Anlamli Hitaplar Erkek Sevgiliye Hitap Sozleri Farkli Hitaplar Sev Ask Ask Sozleri Romantik Ask Sozleri


Anlamli Dusundurucu Eglenceli Guzel Komik Konusan Resimler Konusan Resimler Www Kizlarinsirlari Club Komik Resimler Komik Seyler


Sonsuz Askim Gunaydin Facebook


Hastags On Pinterest Find Popular Hastags On Pinterest Mesajlar Dualar Guzel Soz


Ilkay Can Adli Kullanicinin Gunaydin Panosundaki Pin Kahve Gunaydin Sozleri Iyi Geceler


Muratti Silver Ha Realizado Una Publicacion En Instagram Gunaydin Yurtici Ve Yurtdisi Her Yere Kargo Vardir Kapida Na Silver Fotos Instagram


Pazar Gunu Ile Ilgili Sozler Guzel Soz Pazar Gunaydin Sozleri


Abdullah Zaza On Instagram Gunaydin Hayirli Sabahlar Hayirli Tatiller Olsun Degerli Insanlar


Athina Argyriou Adli Kullanicinin Safasafi Panosundaki Pin Kahve Sevenler Kahve Saati Kahve


Gunaydin Karli Yuksek Daglar Manzara Kartpostal Cicek Papatya Kara Bulut Zirve Doruk Doga Guzellik Yesil Karadeniz Foto Ay Manzara Resim Doga


Memet Zaza Adli Kullanicinin Ask Panosundaki Pin Bff Sozleri Ilham Verici Sozler Hoslanma Sozleri


Wayuu Canta Taban Semalari Canta Semalari Taban Wayuu Artofit Orgu Double Crochet Krose Dikisler


Ayyildiz Gumus Zaza Tesbih 195 Tl Kredi Kartina 6 Taksit Imkani Ucretsiz Kargo Whatsapp 0542 638 45 59 Sabit Hat 0 Jewelry Diamond Diamond Bracelet


T C Eylツl On Twitter Poster Movie Posters Movies


Ali Yardimci Adli Kullanicinin Alinti Panosundaki Pin Alintilar Guzel Soz Ozlu Sozler


Posting Komentar untuk "Zazaca Günaydın Aşkım"