En Güzel Aşk Mesajları Iyi Geceler

Bedenim yanında olmasa bile ruhum hep yanında. Olsun senin ay yüzün doğar gecelerime iyi geceler dilerim güzel yüzlü sevgilime.


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 18 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Gece Mesajlar

En güzel iyi geceler mesajları Kayseri.

En güzel aşk mesajları iyi geceler. Kalabalık yıldızlar içinde arama gözlerimi ben sana ay kadar büyük yansıyacağım ışığımla aydınlan ve tatlı tatlı uyu hayal gözlüm. Sevdiğiniz kişi sabah sizden. Birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz geceler dilerim.

En güzel rüyaların senin olması meleklerin uyurken seni koruması dileğiyle. İyi geceler bir tanem. Sabah gününü daha mutlu keyifli ve değerli kılmak için sevdiklerinize özel günaydın aşk mesajları ile dilek için en iyi zaman.

Kalbinin ışığı gecenin karanlığını bastırsın rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin gecen mutlu kalbin huzur dolu olsun Allah rahatlık versin. Sabahların güneşi kalbini gecelerin yıldızları ise gözlerini anımsatır bana her şeyim iyi geceler. Hüznümüzü acımızı yalnızlığımızı paylaştığımız.

Seninle doğdum senin hayalinle uyuyorum ve seninle uyanacağım. İyi geceIer sonsuz aşkım. Allah herkesim karşısına güvenebileceği insanlar çıkarsın.

Gecenin karanlığı seni asla yalnız bırakmasın. Kısa İyi Geceler Mesajları. Keşke şu an sesini duyabilsem.

Ne güzel demiş Mevlana. Rabbimiz Allah fikrimizi zikrullah kalbimizin nuru Resullulah evvelimiz Allah ahirimiz Allah rehberimiz Kelamullah Rabbimiz hayırlara ihsan et. Geceler sessiz soğuk ayaz sevgim o kadar sıcak ki onu gönderiyorum sana ört üstüne sakın üşüme diye iyi geceler canıma Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları.

Güzelliklerle dolu huzurlu keyifli güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle iyi geceler. Güzel bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda güzel bir gecede ancak seni rüyamda görünce anlam kazanacaktır iyi geceler aşkım. İyi Geceler Mesajları.

O güzel yüzün küstürmüş ayı yıldızları. İyi geceler öpsün seni bu geceler. Kısa İyi Geceler Mesajları.

100 Günaydın Aşk Mesajları Romantik Günaydın Mesajları. İyi geceler gece Efkarın aşılmaz yalnızlığın kaçınılmaz olduğu vakitler. İyi geceler dünya iyi geceler insanlar iyi geceler bir tanem rüyanda beni gör olur mu.

İyi Geceler Aşkım Ne kadar da sıcak ellerini elllerimde yüzümde hissedemessemde yastıgın verdigi rahatlıgı senin kucagın yorganın ısıtmasına sen sarılıyormuşsun gibi farzetcem Sen uyurken ben hep seni düşünücemİyi uyu aşkım Geceler korkutmasın seni Üstünü açarsan üstüne örtmeye gelicem iyi. Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Kalbi güzel insanların hepsine iyi geceler.

Benim gecelerim berbat senin ki güzel olsun bari Uyuyamak demek soru sormak demek zaten cevabı bulsa insan uyuyabilecek. Yarın tüm insanların gülümseyeceği bir gün olması dileğiyle Bırak gün yanından çekiş gitsin yarın şansını yeniden denersin bırak yıldızlar kayıp gitsin yarın başka bir dilek dilersin. Yaşamak direnmektir sevmek ise güvenmektir.

Daha güzel daha dinç daha uykusunu almış bir insanlık için. Bu gece doIunay var gökyüzünde kutup yıIdızı yine beIirgin. December 19 2020 August 4 2020 by Editorial Staff.

Gefällt 3020 Mal 74 Personen sprechen darüber. İyi geceler aydede iyi geceler yıldızlar size de iyi geceler yeryüzündeki tüm sesler. Gece olunca bu şehirde seni ararım doğanın her bir zerresinde.

Herkes bulutları bir şeylere benzetir. Bil ki her gün ve her gece ben senin hayalinle avunur seni görebilmek umudunu tutunurum. RüyaIarının esas oğIanı oIayım sevgiIim.

Gökyüzüne bakarım geceleri tatlı rüyalar görmeni isterim tatlı hayaller içinde uyurken gülümsemeni isterim gül yüzlüm iyi geceler Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum gözlerimden uzaksın belki. İyi geceler gökyüzümün en parlak ve güzel yıldızı. Yeni doğacak güneşin yeni umutlar yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular.

İyi geceler güzel sevgilim. Dostluğu sevgiyi ve geleceği. KaranIık geceni aydınIatsın kaIbimdeki aşkın nurIu ışığı.

Güzellik birlik beraberlik dolu her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir gece dilerim. Ben doğanın her güzelliğini sana benzetir orada kendimi bulurum. Sen benim rüyalarımdaki hayalim hayattaki tek yaşama sebebimsin.

Uzadı gecelerim sabah olmuyor sensiz odama hiç güneş doğmuyor. İyi Geceler mesajları Sizi bilmem de ben hep yarın çok güzel olacak diye yaşıyorum. En içten ve dıştan dileklerimle iyi geceler dilerim.

Bu gecede karanlık gökyüzü. En güzel iyi geceler mesajları. EN GÜZEL İYİ GECELER MESAJLARI.

Daha güzel daha dinç daha uykusunu almış bir insanlık için. Kalbi güzel insanların hepsine iyi geceler tatlı rüyalar dilerim. Kafam rahat etsin diyorsanız altına yastık koyun.


Sevgiliye Romantik Iyi Geceler Mesaji Romantik Mesajlar Gece


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Iyi Geceler Mesaji Guzel Sozler Anlamli Sozler Kisa Ask Sevgi Sozleri Iyi Geceler Gece Mesajlar


En Guzel Iyi Geceler Mesaji Sevgiliye Yeni Iyi Geceler Mesajlari Sms Ask Karsiliksiz Ask Ask Sozleri


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 5 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Iyi Geceler Ask Sozleri


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Romantik Iyi Geceler Gece Mesajlar


Iyi Geceler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Iyi Geceler Resimleri Iyi Geceler Resimli Sozler Iyi Aksamlar Mesaji Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Facebook Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Iyi Geceler Kalbimdesiniz Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 12 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Bff Sozleri Ilham Verici Sozler


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Mesajlar Gece


Sevgiliye Iyi Geceler Sozleri Romantik Iyi Geceler Mesajlari Romantik Gece Romantik Sozler


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 14 Resimli Guzel Sozler Gece Iyi Geceler Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 15 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Guzel Soz Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Ilham Verici Sozler Guzel Soz


Hayirli Geceler Insan Ya Hayrandir Sana Ya Dusman Ya Hic Yokmussun Gibi Unutulursun Ya Bir Dakika Bile Cikm Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Bff Sozleri


Resimli Iyi Geceler Mesajlari Good Night Messages Good Night Image Night Messages


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Komik Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Posting Komentar untuk "En Güzel Aşk Mesajları Iyi Geceler"