Kürtçe Güzel Sevgi Sözler Ve Anlamları

Farklılıklarımız olması demek birbirimize karşı durmak değildir. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar.


Kurtce Ask Sozleri Ve Turkce Anlamlari Yeni Basin

Aşk Sevgi Sözcüklerinin Kürtçe Karşılıkları Aşağıda bazı cümlelerin Kürtçe sesli okunuşlarını da verdikİlerleyen zamanlarda diğer cümlelerin de okunuşları eklenecektir.

Kürtçe güzel sevgi sözler ve anlamları. Te bi malê. The greatest gifts you can give your children are the roots of responsibility and the wings of independence. Kürtçe Sözler ve Türkçe Anlamları - Anlamlı Güzel Sözler.

Kürtçe sözler anneye ve sevgiliye olanları içinizdeki dünyevi aşkı yansıtmak için bir köprü görevi görür. Sevgiliye güzel sözler anlamlı sözler ve etkileyici sözler gibi birçok söz türünü içerisinde barındıran Kürtçe sözler. Korece Güzel SözlerGüzel SözlerGüzel Sözler Ve Daha Fazlası İçin Tıkla Ziyaret Et.

Adan Zye Kürtçe söylenmiş anlamlı cümler. Kendi dilinde aşağıdaki kürtçe cümelerden birini eşinize arkadaşınıza sevgilinze yada aile bireylerine söylenebilecek en güzel cümleyi söyleyin hem o mutlu olsun hemde siz Sizinde bildikleriniz varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim. Latince aşk sevgi ve yaşam üzerine güzel anlamlı sözler Türkçe anlamları ile sizlerle.

Yorum kısmına yazılan Kürtçe aşk sözleri de bu listeye eklenecektir. Konuşarak Öğreni Ücretsiz Deneyin Hayatımız boyunca sevdiklerimizle sayısız güzel sözler söyleriz. Sen benimsin ben de senin.

Kürtçe Sevgi Sözleri Sevdiğiniz birini ona küçük süprizler yaparak mutlu edebilirsiz. Kürtçe Sözler ve Türkçe Anlamları. Aynı zamanda içerikte yer alan güzel sözler ve özlü sözler kategorisinde de yer alan resimli Kürtçe sözleri de sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz.

Agır berda kaye xwe da ber baye. Qurbana te bim Kurban Olurum Sana. Her bir cümlemiz aşk ve sevgiyle dolarken karşımızdakiler de aynı hislerle.

Anasayfa anlamlı sözler kürtçe sözler ve türkçe anlamları. İnsan kendini en bildiği en sevdiği şekilde ifade edebilmeli bazen. Türkiyenin En İyi Online İngilizce Eğitim Sistemi Konuşarak Öğrenden Ücretsiz Konuşma Dersi Almak İçin Tıklayın.

Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu edebilirsiniz. İşte Latince sözler. Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik.

Bu sözlerden en çok sevdiğinizi veya başka bir Kürtçe aşk sözünü yorum kısmına yazabilirsiniz. Yarim seni deliler gibi seviyorum ve ölüme kadar seveceğim. Bu güzel sözler hepimizin içini ısıtırken hoş da hissettirir.

Ayten Temmuz 21 2020 655 pm 216k Views. Eğer isterseniz sayfa içi arama yaparakta bulabilirsiz. İşte İngilizcede kullanılan aşk sözleri anlamları ve okunuşları They say you only fall in love one but that cant be true.

Dünya büyük bir yerdir ve herkesin kendine has bir kültürü ve paylaştığı miras vardır. The first happiness of a child is to know that he is loved. Kürtçe Aşk Sözleri Kürtçe Güzel Sözler Kürtçe Sevgi Sözcükleri yer almaktadır.

Çocuklarla İlgili İngilizce Sözler ve Anlamları. Güzel Sözler Ve Anlamlı Kısa Yeni Aşk Sevgi Sözleri 2019 sözlerinin yer aldığı sözler-e sitemizi hemen ziyaret edip sevdiklerinle paylaş Kürtçe Kız Ve Erkek İsimleri -Anlamları Ana Sayfa. Sevgiliye Aşk Mesajları.

En güzel Kürtçe sözler atfettiğiniz kişi veya durumla özdeşleşmelidir. Kurtce Siir Sarki Anlamli sozler. Kürtçe Güzel Sözler ve Türkçe Anlamları.

Kürtçe güzel cümleler. Hayrana wan çaven temme. Dünya büyük bir yerdir ve herkesin kendine has bir kültürü ve paylaştığı miras vardır.

Söz Uçar Yazı Kalır. Tu guli ez bülbüle temme temme. Farklılıklarımız olması demek birbirimize karşı durmak değildir.

Farklılıkları önemsemeden karşılıklı hoşgörü ve saygı içeresinde yaşamak en mükemmelidir. Kürtçe anlamlı aşk sözleriKürtçe güzel özlü sözlerKürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar. Tu yamini ez ye teme.

Her dilde olduğu gibi Kürtçede de aşk ve sevgiliye sözler en çok merak edilenler arasında. Ez U TÛ Ben Sen. Sen gülsün ben bülbülün.

Kürtçe Ağır Sözler. Bu bir sevgili bir arkadaş aile ya da hayata dair genel bir bakışla ilgili olabilir. Kürtçe Sevgi Sözleri ve Türkçe Anlamları.

Heta Taliye Tu Yamini Sonsuza Dek Benimsin. GÜZEL VE MÅNALI SÖZLER. Sözleri kürtçe whatsapp durumları kürtçe güzel paylaşımlarkürtçe güzel.

Çocuğunuza verebileceğiniz en büyük hediyeler sorumlulukların kökeni ve bağımsızlığın kanatlarıdır. Listemiz biraz uzun olduğu için aradığın size en uygun cümleyi bulacağınızdan eminim. Umudu sevmek dünyanın en güzel sesinden şarkı.

Kürtçe sözler aşk için. Yilmaz GÜNEY VE Sözleri. Tû her tıştê mınî.

Sen benim her şeyimsin. Ez ji te hez dikim. Eğer bir gün aşk sizin de kapınızı çalarsa ve o kişi yabancı olursa diye ona aşkınızı bu güzel İngilizce cümlelerle gösterebilirsiniz.

Sizde eşinize sevgilinize Kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz.


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Sevgi Sozleri Sozlermer


Kurdistan Ozlu Sozler Guzel Soz Kurdistan


Kurtce Ask Sozleri Ve Turkce Anlamlari


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurtce Bilgi Blog Kurtce Guzel Sozler Ve Turkce Anlamlari


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler


Kurtce Bilgi Blog En Guzel Kurtce Ask Sozleri


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Iste En Guzel Ve En Yeni Turkce Kurtce Ve Ingilizce Sevgiliye Guzel Sozler


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Fisilti Net


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Fisilti Net


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurtce Sozler Ve Turkce Anlamlari Anlamli Guzel Sozler


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Neguzelsozler Com


Kurtce Ask Ve Sevgi Mesajlari Hazir Mesajlar Kundir


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Ask Mesajlari Anlamlari Sozler Vadisi


Posting Komentar untuk "Kürtçe Güzel Sevgi Sözler Ve Anlamları"