Kurtce Kocaya Guzel Sozler

Kocaya güzel sözleri sizler için bu içeriğimizde listeledik. İnsanların en büyük hayallerinden birisidir iyi bir eş bulup onunla hayatını birleştirmek.


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler

Bu sayfamızda kürtçe sözler kürtçe güzel sözler kürtçe özlü sözler kürtçe mesajlar kürtçe anlamlı sözler ve kürtçe aşk sözlerine yer verilmektedir.

Kurtce kocaya guzel sozler. KOCAYA SÖYLENECEK GÜZEL SÖZLER. Kocacım başımın tacı AIIah bizi ayırmasın. Peyamık ji mire bişine Bana mesaj gönder.

Bu güzel sayfamızda sizler için Kocaya Güzel Sözler Kocaya güzel sözler 2018 Kocaya güzel sözler facebook Kocaya güzel sözler mevlana Kocaya güzel sözler komik Kocaya güzel sözler instagram Kocaya güzel sözler tumblr Kocaya güzel sözler 2019 Kocaya söylenecek güzel kelimeler en güzel sözleri hazırladık. Kocaya Güzel Sözler. Ama erkeklerinde bunları eşinden.

Eşka dılo zore gönül aşkı zordur Ezde Hezdikim Seni Seviyorum Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin. Beni seviyor musun. İnsan kendini en bildiği en sevdiği şekilde ifade edebilmeli bazen.

Bana kimlerin senin gibi baktığını bilmiyorum ama ben sana baktığım gibi kimseye bakmadım güzel kocam benim. Dünya büyük bir yerdir ve herkesin kendine has bir kültürü ve paylaştığı miras vardır. Kocaya Güzel Sözler.

Bugün tencerem de buram buram sevgi var yanında bir tutam mutluluk var içecek olarakta aşk şarabı var. Kürtçe aşk sözleri yeni Kürtçe aşk sözleri resimli Kürtçe aşk sözleri etkili Kürtçe aşk. Erken gel seni seviyorum.

Sürekli olarak güncel olan güzel sözler ve özlü sözler gibi bu içeriğimizde de kısa resimli ve anlamlı kocaya güzel sözler bulabilirsiniz. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar. Daxaziyamı tene tiyi Tek isteğim sensin.

Kürtçe Aşk Sözleri yazımız da. Sen benim hayatımın anlamı oldun hayatta her zaman destekçim ve beni düşünen oldun. Bu yazımızda onlarca Kürtçe sözü bulabileceksiniz.

Soframda sevgili olarakta sen varsın bitanem. Kocaya Güzel Sözler İnsanın bir eşi. En güzel Resimli Kürtçe Sözler Kürtçe sözleri hiç kullanıyor musunuz günlük hayatınızda.

Bu yazımızda Kocaya güzel sözler kocama güzel sözler eşlere güzel sözler eşe güzel mesajlar kocaya güzel mesajlar kocama mesaj konuları üzerinde bir sayfa hazırladık. Farklılıkları önemsemeden karşılıklı hoşgörü ve saygı içeresinde yaşamak en mükemmelidir. Kürtçe Sözler.

GüzeI gözIüm iyi ki varsın iyi ki benim kocamsın. Dilemin ketiiyete Gönlüm sana kaydı. Kürtçe sözler Kürtçe atasözleri ve deyimler Kürtçe en çok sevilen cümleler aşk içerikli Kürtçe özlü sözler Kürtçe WhatsApp sözleri ve durumları sevgiliye söylenen Kürtçe cümleleri ve Türkçe anlamlarını sizin için derledik.

Kürtçede yer alan bu sözleri sosyal medya hesaplarınızda sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. O zaman doğru yerdesiniz. Eğer onu üzecek bir şey yaptıysanız veya sinirlerini bozduysanız bu sayede hem gönlünü alabilirsiniz hem de eşinizi mutlu etmiş olursunuz.

Bizler de siz değerli okurlarımız için sevdanın Kürtçe sözlerini derledik. Bütün dünya dillerinde aşk hep gönülden gelerek dile yansır. Kocaya sÖylenecek gÜzel sÖzler Gözlerin gözlerimde ellerin ellerimde aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam.

Neden bana güzel sözler aşk sözleri söylemiyorsun diye. Sizin için elimizden geldiği kadar Kürtçe sözleri hazırladıkBu başlık. İşte Kürtçe aşk sözleri.

Xude te damın Allah verdi seni bana. Eşinize kocanıza güzel sözler iltifatlar etmek gönlünü hoş etmek mutlu etmek istiyorsanız ona güzel cümleler kurmalısınız. Heta taliye tu yamini Sonsuza dek benimsin.

Bu sayfamızda Kürtçe Aşk Sözleri yer almaktadır. Tu delala vî dilî ye Gönlümün güzelisin. Aşağıdaki kocaya güzel sözler den beğendiklerinizi kocanıza mesaj olarak gönderebilir veya.

Kürtçe anlamlı hoş güzel sözler sizlerle. BağIıyım sakIıyım sana kocacığım mühürIendim adeta. GamTeli bilgi Güncelle sözlük yaşam kadın Kürtçe nedir Liste kufurler aşk Resimler erkek Şarkı Sözleri Lyrics Survivor 2021 guzel sozler Çeviri internet bilgisayar deyimler sağlık Dil ingilizce Kelimeler Rehber Youtube Kimdir Komik Makale bilim cinsellik Sarki Sozleri eğitim küfür teknoloji 100-Dilde-Ceviri ders moda Unluler.

GözIerin gözIerimde eIIerin eIIerimde aşkın içimde ve ruhun bedenimde oIduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim. Bu güzel sayfamızda sizler için Kocaya Aşk Sözleri Kocaya aşk sözleri 2018 Kocaya aşk sözleri resimli Kocaya moral mesajları Kocaya güzel sözler 2018 Kocaya güzel sözler facebook Evliler için aşk sözleri Kocaya komik sözler Kocaya söylenecek güzel kelimeler en güzel sözleri hazırladık. Kocanızı etkilemek mi istiyorsunuz.

Seni çok seviyorum canım. Kocaya Güzel Sözler 2021 konumuz ile sizlerleyiz. Genelde kocaların yerine kadınlar bu tarz dertlerden yakınırlar.

Ona etkileyici aşk sözleri söylemek veya mesaj olarak göndermek mi istiyorsunuz. Evlilik aile en kutsal bağlardan bir tanesidir Kocasını seven kadınlar kocalarını mutlu edebilmek için zaman zaman onlara iltifat etmeli güzel sözler ile gönüllerini almalı. Eşiniz iyi ve güzel olursa hayatınızda huzurlu ve mutlu olur.

Eş dediğin insanın hayatıdır aslında eş bir hayatı iki bedende yaşamaktır. Diller ne kadar farklı olursa olsun gönüller hep sevdayı anlatır. Kocaya güzel sözlere ne gerek var o romantiklikten anlamaz ona tasarruf et ona bu en büyük romantikliktir.

Farklılıklarımız olması demek birbirimize karşı durmak değildir. Herkes kendi dilinde sevdiği insanlara ve ya.


Kurtce Ask Ve Sevgi Mesajlari Hazir Mesajlar Kundir


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Ask Mesajlari Anlamlari Sozler Vadisi


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Ask Sozleri Ve Turkce Anlamlari


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Guzel Sozler Mesajlar Kurtce Ask Sozleri Yeni 2016 Ilk Laf Sokucu


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Ask Ve Sevgi Mesajlari Hazir Mesajlar Kundir


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurtce Sozler Ve Turkce Anlamlari Anlamli Guzel Sozler


Kurtce Dogum Gunu Mesajlari Ve Anlamlari Secdem Bir Dunya Icerik


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Fisilti Net


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Sozler Sozlermer


Kurtce Ask Sozleri Yasanacak Dunya


Posting Komentar untuk "Kurtce Kocaya Guzel Sozler"