Kürtçe Sevgi Sözcükler

İlk nefesim Öteki yanım. Aşk Sevgi Sözcüklerinin Kürtçe Karşılıkları Aşağıda bazı cümlelerin Kürtçe sesli okunuşlarını da verdikİlerleyen zamanlarda diğer cümlelerin de okunuşları eklenecektir.


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin

Tu guli ez bülbüle temme temme Sen gülsün ben bülbülün.

Kürtçe sevgi sözcükler. Kara sevdam Tatlı belam. Kürtçe Tüm Sözcükler ve Çevirisi Günümüzde Kürt Kardeşlerimizin sayısı artmasıyla ve giderek Kürtçe öğrenmek bir ihtiyaç olduysa şimdi size vereceğim sözlük bütün ihtiyaçlarınızı görecek. İlk çünküme de Dünya Ana yetişsin.

Kürtçe Aşk Sözleri Aşk Kelimeleri Anlamları Aşkı kürtçe yaşayanlar için güzel bir sayfa Bu sayfanın içeriği kürtçe güzel sözler kürtçe aşk sözleri kürtçe itifalar anlamlı kelimeler duygulu sözcükler sevgi sözleri vs. Deniz gözlüm Gönül hikayem. Kürtçeyi Türkçe dahil 6 dile çeviren bu mükemmel sözcük sizi Kürtçe öğrenmeye kürt bir vatandaş isenizde 6 dilden.

Şiir gözlüm Gönül yaram. Insanların duygu ve düşüncelerini anlatabildikleri birbirleri arasında anlaşabilmelerini sağlayan bir araçtır. Evina te ez.

Qurbana te bim Kurban Olurum Sana. Kürtçe Sevgi Sözleri ve Türkçe Anlamları. Tek gerçeğim Mühür gözlüm.

Çünkü bunun birçok çünküsü var. Sözünü ettiğim ne Kürtçesi saf bir Kürtçe ne de Türkçesi pirüpak olan bir. Kürtçe aşk ve sevgi sözlerini belirten kelimeleri ve cümleleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Sevgi Kürtçe içindeki çevirilerine dikkat et. Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin. Sizde eşinize sevgilinize Kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz.

Kürtçe Sevgi Sözleri Sevdiğiniz birini ona küçük süprizler yaparak mutlu edebilirsiz. Hayrana wan çaven temme Hayranım o gözlerine. Kürtçe anlamlı aşk sözleriKürtçe güzel özlü sözlerKürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar.

Bu nedenle Kürtçe sözler ile ilgili birbirnden farklı ve değişik olmak üzere sayfamızda derledik. Biliyorum imkansız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime. Bir metni Kürtçeden Türkçeye çevirmek için metni yukarıdaki pencereye girin.

Bir kelimenin ise aynı dil içerisindeki anlamı sabittir. Kürtçe Türkçe çevirmenimizin aynı anda 5000 karakterden fazlasını çevirmediğini unutmayın. Ez ji te hez dikim.

Eski Türkçe kelimeler genellikle kulağa hoş gelen konuşmaların dikkat çeken noktalarıdır aslında. Sevgi ile ilgili cümledeki kullanımına bak söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Kalbimin içi Şiir kokulum.

Kürtçede Sık Kullanılan Sözcükler Konu Anlatımı Sitemizin bu bölümünde Kürtçede Sık Kullanılan Sözcükler nasıl yazılır ve nasıl okunur sorularına yanıt bulabileceksiniz. Gül kokulum Diğer Yarım. Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin.

Cennet gülüm Melek yüzlüm. Te bi malê. Hayrana wan çaven temme Hayranım o gözlerine.

Kürtçe sözler içeriğinde gelmiş geçmiş en güzel Kürtçe sözleri bulabilir Kürtçe sözleri çevrenizde bulunan arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Kendi dilinde aşağıdaki kürtçe cümelerden birini eşinize arkadaşınıza sevgilinze yada aile bireylerine söylenebilecek en güzel cümleyi söyleyin hem o mutlu olsun hemde siz Sizinde bildikleriniz varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim. Kürtçede seni seviyorum ve.

Kürtçe anlamlı aşk sözleriKürtçe güzel özlü sözlerKürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar. Kürtçe metin otomatik olarak aşağıdaki pencereye kopyalanacaktır. Kürtçe Eğitim Setini sahip olarak uzman kadromuz ile hazırlanan Kürtçe Orta Düzeyini.

Kürtçe Sevgi Sözleri ve Türkçe Anlamları. Karşılıksız sevgi benimkisi sana platonik bağımlı bir serseriyim Sen ise benden habersiz masum bir meleksin bebeğim. Dünya Ananın dilinin kırıldığı 1938den kırk yıl sonra Diyarbakırda Dünya soğuktur denilen bir dilin içine doğdum.

Aynı zamanda içerikte yer alan güzel sözler ve özlü sözler kategorisinde de yer alan resimli Kürtçe sözleri de sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. Türkiyede Kürtçe ile kastedilen büyük oranda bu dil grubunun ülkede en çok konuşulan kolu olan Kurmancidir. Doğrusu sevmenin dili ırkı olmaz.

Sık Kullanılan Sözcükler Sol bölümde kapsamlı sözlüğümüz mevcuttur fakat ezberlemeniz ve sıklıkla kullanacağınız yada kullanılan kelimeler listesi aşağıdaki gibidir. Sevgi yolum Yürek yaram. Her dilin kendi içerisinde bir düzeni ve kuralları bulunur.

Niçin Kürtçe yazmıyorsunuz. Evina te ez. Tu guli ez bülbüle temme temme Sen gülsün ben bülbülün.

Bu sayfamıza Romantik Sözler Romantik Mesajlar Romantik Yazılar Romantik Laflar En Güzel Romantik Sözler yer almaktadır. Kürtçe Sevgi Sözleri Kürtçe Sevgi Mesajları 2011 Kürtçe Sevgi Mesajları Kurmanci Söz Kürtçe Sevgi Mesajları Kürtçe Sevgi Sözleri Kürtçe Sözler Okunmamış Kürtçe Sevgi Mesajları Resimli Kürtçe Sevgi Sözleri Yeni Kürtçe Sevgi Sözleri kürtçe sevgi mesajları malamıne ne demek negri dilemin ne demek kürtçe malamine ne demek tev malamıne ne demek.


Kurdish Quotes Ozlu Sozler Guzel Soz Alintilar


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask


Kurtce Sozler Atasozleri Ilham Verici Sozler Instagram Alintilari


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Amin Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Kurdish Quotes Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Kurtce Sozler Umud Sozler Bff Sozleri Ilham Veren Sozler Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Evina Kurdi Ayrilik Sozleri Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Guzel Sevgi Sozleri Kurtce Sozler Ilham Veren Alintilar Kitap Alintilari Kitap Listeleri


Gulistann04 Adli Kullanicinin Kurdi Panosundaki Pin Alayci Sozler Alintilar Kitap Alintilari


Kurdistan Ozlu Sozler Guzel Soz Kurdistan


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Guzel Soz Siir Kurdistan


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Posting Komentar untuk "Kürtçe Sevgi Sözcükler"