Kürtçe Sevgi Sözcükleri

Kürtçe Sevgi Cümleleri. Tuyi Xweziya Wi Dili Sen Bu Kalbin İsteğisin.


En Guzel Kurtce Sozleri Medium

Kürtçe Aşk Sözü.

Kürtçe sevgi sözcükleri. Navete dileminda İsmin kalbimde. Türkçe İyi Geceler kelimesinin Kürtçe çevirisi nedir. Mihribani sözcüğü Kürd kültüründe aynı anlama gelir.

Sevdiğiniz birini ona küçük süprizler yaparak mutlu edebilirsiz. Yahut Kürtçe hüzünlü sözler de bu kelimeler ile oluşmaktadır. Elimden tutmasını bilenin yüreğini taşırım dedim.

Ez Be Te Be Halım Wer Delalamın Sensiz Halsizim Dön Sevdiğim. Aşkından ve varlığından yanıyorum elini büyük bir güvenle bana uzat bu aşk. Wer Delalamın Em Nu Destpekin Gel Değerlim Yeniden Başlayalım.

Destê xwe bide min Bi bawerîyêkî mezin Ew reya evîne gelek dûr e. Kürtçe Anlamı ve Çevirisi seni yaratan allaha kurban olurum kürtçesi nedir. Xude te damın Allah verdi seni bana.

Dilgeş im Ji hebûna te. Seni yaratan Allaha Kurban Olurum Kürtçesi Nedir. MİTRA KÜRTÇE NE DEMEK.

Seviyor beni söylemiyor utanýyor. Behnate Ser Cilemin Kokun Elbisemin Üzerinde. Beyaz bozdur eli gökyüzü gibidir gözü.

Kürtçe Sevgi Sözleri. Dilemin Ji Te Birnake Kalbim Seni Unutmuyor. Ez ji te hez dikim Seni seviyorum.

Te dilemi şikand Kalbimi kırdın. Şanlıurfada kuyumcu Ali Elgün üzerinde seni seviyorum anlamına gelen Kürtçe Ez Jite Hezdıkım yazılı altın yüzüklere yoğun ilgi var. Aşka sınır koyamazsın ve aşık oldun mu kalbinin esirisin onun sürüklediği yerdesin.

Sana acı çektirse bile. Söylemiyor ama beni seviyor. Ne iş yaparsın sen dedi.

Ez Be Bextim Bahtsızım. Min beriya tekiriye Seni özledim. Bawer im Ji evîna te.

Em barê vê evîne Ji hevre parvekin Ber bi rojên xweş Bi hevre bimeşin. Mehr güneş Mihribani merhamet sözcükleri Mitradan türemiştir. Gerek sevgi sözcükleri gerek hüzünlü sözler.

Güldür Güldür Show resmi sosyal medya hes. Son zamanlarda evlenmek isteyen veya sevdiğine yüzük siparişi verenlerin Kürtçe sevgi sözcükleri yazdırılmasını talep etmesiyle bu yola başvurduğunu. Baydemire Kürtçe seni seviyorum anlamına gelen Ez gelek hezdikim diyen Şener Müsaade ederseniz bir şey söylemek istiyorum.

Herşeyi Tersten Söyleyen sudenur juriyi hayran bıraktı YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE. Ez bete nikarım Sensiz yapamam. Kürtçe şiir Kürtçe İyi Geceler ve Kürtçe sevgiliye iyi geceler mesajları 12 Mayıs 2021 0.

Bulut beyazdýr eli Güzelliðine hayraným. En güzel aşk cümleri sevgiliyi mutlu edecek kürtçe güzel sözler sevgi sözcükleri paylaşmaya devam ediyorum. Güzel ah güzel beni bir gün sev.

Kürtçe Hazır Aşk Mesajları. Em hevdu bernedin Biz ayrılmayalım. Şanlıurfa Eyyübiye Mahallesinde 15 yıldır kuyumculuk yapan 55 yaşındaki Ali Elgün çözüm sürecinin ardından seni seviyorum anlamına gelen Kürtçe Ez Jite Hezdıkım yazılı yüzükler yaptı.

Laşemi Te Digeri Bedenim Seni Arıyor. Ez Ji Çavete ternabım Ben Gözlerine Doyamıyorum. Peyamık Ji Mire Bişine Bana Mesaj Gönder.

Dilete Jiminre Hiç Naşewite Yüreğin Hiç Bana Yanmıyor mu. Benim içindir þarkýsý gül açar dilinde. Sevgi sözlerini yüzüklere Kürtçe yazan kuyumcu yok satıyor.

Evet sayın başkan Seni seviyorum sizin şahsınızda. 7den 70e herkesi ekran başına kilitleyen ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor. Ew Dinya Tene Emeye Bu Dünya Sadece İkimizin.

Jin Jiyane Kadın Hayattır. Kendi dilinde aşağıdaki kürtçe cümelerden birini eşinize arkadaşınıza sevgilinze yada aile bireylerine söylenebilecek en güzel cümleyi söyleyin hem o mutlu olsun hemde siz Sizinde bildikleriniz varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim. Can acıtan Kürtçe sözler de yazılmaktadır.

Kýz ah kýz yerin burasý oldu. Gerçek sevgi sabırdır her şeye dayanır. Mitra genel olarak güneş sevgi ve merhamet demektir.

Affeder çabalar gerektiğinde susar kabullenir ama asla bitmez. Daxaziyamı Tene Tiyi Tek İsteğim Sensin. Bu ise Kürd kültüründeki Mitraizmin köklerini açıkça göstermektedir.

Tabii ki Kürtçe kelimeler ile meydana getirilen Kürtçe sevgi cümleleri olduğu gibi.


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurtce Ask Sozleri Yasanacak Dunya


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Kurtce Ask Ve Sevgi Mesajlari Hazir Mesajlar Kundir


Kurtce Guzel Sozler Yasanacak Dunya


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Neguzelsozler Com


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurdistan Ozlu Sozler Kurdistan Guzel Soz


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Fisilti Net


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurtce Ask Sozleri Yasanacak Dunya


Arjin Alayci Sozler Ilham Veren Sozler Komik


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler


Posting Komentar untuk "Kürtçe Sevgi Sözcükleri"