Sevgi Ve Saygı Kavramları Ile Ilgili özlü Sözler Atasözleri

Saygı ile ilgili özlü sözler Saygı olan yerde korku olur ama korku olan yerde her zaman saygı olmaz Platon Saygı satın alınmaz kazanılır Michael Jackson Siz kendi elinizle teslim etmedikçe kimse kendinize olan saygınızı elinizden alamaz Gandi. 10Nis2015 - Bu Pin NİGAR BÖLÜKER tarafından keşfedildi.


Aysegul Kasikcioglu Adli Kullanicinin Soyleyemediklerim Panosundaki Pin Atasozleri Ozlu Sozler Guzel Soz

Göz odur ki hakkı göre.

Sevgi ve saygı kavramları ile ilgili özlü sözler atasözleri. Saygı gösterilmesi gereken kimse incitilmemelidir. Nefreti sadece sevgi yok edebilir. Yoksa pulun dardır yolun.

Er odur ki alçakta dura. Gönüller kalpler kararmaktan kurtarır. Sevginin özü olan şefkat karşılıksız sevgi ve fedakarlığın da kaynağıdır.

Bu atasözümüz de saygısız kişilerin zorla saygı göstermesi istenmesiyle sonuç alınamayacağını anlatır. Ali Kendinden büyüğe saygı göstermeli kendinden küçüğe ise şefkat. Varsa pulun herkes kulun.

Martin Luther King Saygı ile alakalı. Hangi işi yapıyorsanız yapın en iyisi olun. 10Nis2015 - Bu Pin NİGAR BÖLÜKER.

William Shakespeare Sevgi doğanın ikinci güneşidir. Ancak zamanını gücünü ve gönlünü bağışlayan bir insan insanlığın sevgi ve saygısını kazanır unutulmaz. Alçak uçan yüce konar yüce uçan konan alçak konar uçar alçak gönüllü olan toplum içinde saygı görür ve yücelir kendisini herkesten üstün gören sevilmez ve toplum içinde iyi bir yer edinemez.

Maddi durumu iyi parayı araç olarak gören cömert çok alışveriş yapan bol bahşiş veren kişi parasından yararlananlardan büyük saygı görür. Ben bu dünyaya kin değil sevgi paylaşmaya geldim Sophokles. Ananı Atanı say.

Sevgi bizi zamanın yıkımından koruyan yıkılmaz bir kaledir. Yüceden bakan göz değil. Aklınla rezil olursun aklınla vezir olursun aklını iyi kullanan saygı görür kullanmayan kendini küçük düşürür.

Sevgi su misalidir. Sevgi ile tüm kapılar açılır. Ananı atanı say bereket büyüklerle beraberdir.

Bilgi bize güç verirancak saygıyı karakterinizle kazanırsınız. O kadar değerli o kadar kıymetlidir ki bir damlası dahi hayatidir. Atatürk Saygı düzenin anahtarıdır.

Lamb Çocukları sevmek şımartmak değildir çünkü mutluluğun ortamı sevgidir. George Chapman Barış sağlayan tek silah sevgidir. İnsanların saygı ve şerefinin itaat ve uyumunun kendinden maddeten değil manen yüksek olanlar için gösterilmesi insan ruhunun gereklerindendir.

Benim inancıma göre sevgi acı çekmelerde çilelere katlanmalarda ne kadar güçlü olduğumuzu bize göstermek için vardırHerman Hesse. Sevginin özü şefkattir ve karşılıksız sevmek ise fedakârlığın tek kaynağıdır. David Hume Bir çocuk sevgi ve övgüyle beslenir.

Öpülecek el ısırılmaz. Şeyh Edebali Saygı düzenin anahtarıdır. Saygı satın alınmaz kazanılır.

Saygı sevgi güven Alıntılar Güzel söz Özlü sözler. Saygı olan yerde korku olur ama korku olan yerde her zaman saygı olmaz. Hiç karşılık beklemeden gönülden ilahi bir nurla.

İman her şeyden önce içsel yani kalbî bir olaydır. Okyanusta bir su damlası misalidir sevgi sonsuzdur sınırsızdır. Çünkü saygı satın alınmaz kazanılır.

Sevginin varlık nedeni bizi mutlu kılmak değildir. Bizi insan yapan saygı ve sevgimizdir. Parasını bağışlayan insan gösterişten kaçınmamışsa zamanla unutulur.

Atatürk Saygı ve sevgi büyüklerle küçükler arasındaki uçurumu yok eden bir köprüdür. Sevginin en güzeli de hiç kuşkusuz Allaha yaratıcıya olan sevgidir. Kendi Pinlerinizi keşfedin ve Pintereste kaydedin.

Sevgi ilgili özlü sözler şunlardır. Sevgi çölde su misalidir. Onlar sırtıma ayaklarını bastılar.

Hiçbir sevgi ve şefkat anneninkinin yerini tutamaz. Sevgi ve Saygı ile ilgili Atasözleri Sevgi ve Saygı Hakkında Atasözleri İnsanların saygı ve şerefinin itaat ve uyumunun kendinden maddeten değil manen yüksek olanlar için gösterilmesi insan ruhunun gereklerindendir. Para ile imanın kimde olduğu bilinmez.

Constance Foster Sevgi ektiğimiz yerde sevinç büyür. Atatürk Babana hürmet et ki çocukların da sana hürmet etsin. Seni sevdiğimi anlayacaksın sevmediğim zaman.

Hâlbuki ben saygıdan eğilmiştim. İskender Pala Nefret nefret ile ortadan kaldırılmaz. Saygı ile ilgili özlü sözler.

Kana kana içer de insan doymak bilmez.


Gozden Dusmek Deyimler Faaliyetler Atasozleri


Yapmayin Ilham Verici Sozler Ozlu Sozler Guzel Soz


Berivan Adli Kullanicinin Sozler Panosundaki Pin Zitate Ozlu Sozler Alinti Sozler


Ne Kadar Az Bilirsen O Kadar Iyi Uyursun Maksim Gorki Sozleri Sair Kitap Siir Anlamli Ozlu Sozler Ozlu Sozler Guzel Soz Basarili Sozler


Ask Sevgi Dostluk Arkadaslik Ve Diger Kavramlar Uzerine Soylenmis Secme Sozler Ozdeyisler Ve Atasozleri Si Ilham Verici Sozler Atasozleri Resimli Alintilar


Ilahi Adalet Alinti Sozler Ayrilik Sozleri Ozlu Sozler


El Ustunde Tutmak Tatil Etkinlikleri Deyimler Matematik Oyunlari


Sermin Adli Kullanicinin Anlamli Sozler Panosundaki Pin Ilham Verici Sozler Tavsiye Sozleri Alayci Sozler


Saygi Sevgi Guven Ozlu Sozler Guzel Soz Alintilar


Kiymet Bilmeyenlere Kapak Sozler Guzel Sozler Guzel Mesajlar Guzel Soz Ozlu Sozler Mesajlar


Kirginlik Sozleri Resimli Duygusal Huzunlu Guzel Sozler Dini Anlamli Sozler Ayrilik Ask Sevgi Sozleri Mesajlari Guzel Soz Huzunlu Ozlu Sozler


Kopekler Ile Ilgili Sozler Guzelsozler Guzelsozler Anlamlisozler Anlamlisozler Sozler Sozler Alinti Alinti Ozdeyisler Kopek Sevimli Kopekler Fotograf


Spor Ile Ilgili Sozler Guzel Sozler Spor Guzel Soz Gercekler


Iyilik Demek Kimseye Kotulugu Dokunmamak Degil Kotuluk Yapacak Cevheri Icinde Tasimamak Demektir Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ilham Veren Alintilar


Rukiye Barutcu Adli Kullanicinin Harika Panosundaki Pin Guzel Soz Alinti Sozler Ozlu Sozler


Pin On Dualar


Anlamli Guzel Sozler Resimli Guzel Sozler 2020 Guzel Soz Ilham Verici Sozler Ayrilik Sozleri


Agac Baltaya Demis Ki Ask Gorselleri Ask Ve Sevgi Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Senin Tavrina Gore Bff Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz


Posting Komentar untuk "Sevgi Ve Saygı Kavramları Ile Ilgili özlü Sözler Atasözleri"